петре шилегов

Пронајдени се 72 резултати на тема „петре шилегов“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Најголем дострел за Шилегов е промоција на автобуска, садење на зумбули и потпишување на меморандуми

Петре Шилегов наместо градоначалник кој работи суштински проекти за граѓаните, станува градоначалник за кого најголем дострел е промоција...
Вести

Неспособноста на Шилегов опасна за граѓаните: Над 30 напади од улични кучиња само во март во Скопје, пред три дена каснати уште тројца скопјани

Иако градоначалникот на Скопје, најави решавање на проблемот со кучињата скитници во главниот град на Македонија, сепак проблемот со...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов станува најнеспособниот и најнеуспешен градоначалник на Град Скопје, не сработи апсолутно ништо

Добро е тоа што Шилегов сака да си игра градинар и да сади качунки и кокичиња, исто како што нема ништо лошо и во неговата желба да биде...
Скопје

Проектот за изградба на мост над Вардар во Аеродром е проект на Трајановски, Шилегов гради со парите наследени од ВМРО-ДПМНЕ

Петре Шилегов, во недостаток на идеи ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и Коце Трајановски. Проектот за изградба на нов мост кој ќе ги...