орце ѓорѓиевски

Пронајдени се 4 резултати на тема „орце ѓорѓиевски“
Вести

Ѓорѓиевски: Законот за двојазичност кој СДСМ насилно го турка е штетен за државата, ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе амандмани за усогласување на Законот со Уставот

Граѓаните, експертите и сите општествени чинители многу пати предупредија дека законот за двојазичност кој СДСМ сака насила да го протурка...
Вести

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кисела Вода во пресрет на божиќните празници подели прехрамбени пакети на социјално ранливи семејства

-Во пресрет на Божиќните празници како ОК Кисела Вода поделивме 30 прехрамбени пакети на семејства од висок социјален ризик. И во иднина...