обичаи

Пронајдени се 15 резултати на тема „обичаи“
Познати

Како што обичаите на исламот налагаат: Вака семејството и пријателите ќе се простат од легендата на фолкот, Синан Сакиќ

После големата борба со тешката болест, Синан Сакиќ почина на 1 јуни во семејниот дом во Белград. Телото е одвезено во неговата родна...
Вести

Внимавајте: Следната недела е голем празник, она што ќе го правите на тој ден ќе го правите во текот на целата година!

Според народното верување од овој ден започнува да расте денот. Во народот постои верување дека она што ќе правите и ви се случува денеска,...