никола груевски

Пронајдени се 20 резултати на тема „никола груевски“
Вести

Груевски: Причината за спроведената операција за промена на владата e отпорот на ВМРО-ДПМНЕ за промена на името и идентитот по грчки терк

Всушност причината за спроведената операција за промена на владата, е токму тоа, отпорот на ВМРО-ДПМНЕ кон налетите за промена на името...
Вести

Груевски: ВМРО-ДПМНЕ денес е најсилниот бренд во Македонија, тој мега бренд ќе го предадам во рацете на нов претседател

ВМРО-ДПМНЕ денес е најсилниот бренд во Македонија. Не постои посилен бренд. Тоа е резулат на многу работа и многу успеси, а успехот е...
Вести

Груевски: Треба да се донесат мудри и рационални одлуки, ќе се насочиме кон напредна и просперитетна Македонија

Треба да имаме мирен и транспарентен конгрес, треба да се донесат мудри и рационални одлуки, истакна вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ...