македонија

Пронајдени се 89 резултати на тема „македонија“
Вести

Мизерија и понижување на Македонија без мерка и усул: Заев во интервјуто за Еуроњуз ниту еднаш не ја спомна Македонија, Грција и грчкиот народ ги кажа 10 пати, а “нашата земја“, „ние“ и „граѓаните“ дури 27 пати

Премиерот на „нашата земја“,Зоран Заев го допре новото дно во понижувањето на Македонија, македонскиот народ и македонскиот идентитет. Во...