Косово

Пронајдени се 13 резултати на тема „Косово“
Вести

Иванов за доделувањето помош на терористите од Косово: Така ли ни се заблагодаруваат после се што направивме за Косово?

Од првиот ден на мојот прв мандат се залагам за унапредување на добрососедските односи со сите соседи. Република Македонија ја продолжи...