Кичево

Пронајдени се 5 резултати на тема „Кичево“
Општини

Фатмир Дехари, кој сега е познат и како “командант Струмица”, за четири години касата на фирмата “Ас сењак” ја наполни со над 2 милиони евра?!

Општина Кичево, од општина која треба да биде во служба на граѓаните, стана општина која е во служба на одредени бизнис кланови, кланови ...