кавадарци

Пронајдени се 9 резултати на тема „кавадарци“
Општини

ФОТО: ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци во посета на кавадаречките села Сопот, Бегниште и Ресава по повод Василица

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци  по повод празникот Василица денес беше во посета на кавадаречките села Сопот, Бегниште и Ресава. Претседателот...
Општини

„За чисто и убаво Кавадарци“: Наредните четири денови ќе се чистат сите помали и поголеми диви депонии во општината

Oпштинарите од Мој општинар заедно со ЈП Комуналец и неколку приватни фирми од Кавадарци започнуваат акција “За чисто и убаво Кавадарци“....