илија јованоски

Пронајдени се 6 резултати на тема „илија јованоски“
Општини

ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: Градоначалникот Јованоски успеа да ги клекне на колена спортските клубови и ги запре сите капитални проекти

Градоначалникот Јованоски успеа во само два месеци од почетокот на својот мандат да ги запре сите капитални проекти започнати или предвидени...