ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Пронајдени се 5 резултати на тема „ИК на ВМРО-ДПМНЕ“
Вести

Ѓорѓиевски: МВР им се заканува на полицајците со откази доколку не прифатат прераспределување на пониски позиции

Со прифаќањето на капитулантскиот договор со соседна Грција, СДСМ и нанесе огромна политичка штета на Република Македонија, а со криминалното,...
Вести

Седница на ИК на ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ нема капацитет да ја води Македонија, државата се соочува со високо ниво на задолжување

На вчерашната седница на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, се расправаше за општествено економската стагнација низ која поминува Република Македонија...