гази баба

Пронајдени се 9 резултати на тема „гази баба“
Вести

Трајковски пред Судот: Ќе докажеме дека сме постапувале законски за „Космос“, инвеститорот го прекршил законот со цел поголема финансиска добивка

Во оваа судска постапка ќе докажеме дека во основниот проект кој што е доставен од инвеститорот и одобрен од општината прикажани се...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Му порачуваме на Шилегов 8-те милиона евра за дислокација на галиите да ги пренамени за ново училиште во Ченто

Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ беше планирано да се изгради ново основно училиште „Крсте Петков Мисирков“ во населбата Ченто. Се работеше...