еу

Пронајдени се 89 резултати на тема „еу“
Вести

Лидерите на над 50 европски и азиски земји дискутираат во Брисел за светските закани во економијата и безбедноста

Лидерите на над 50 држави од Европа и Азија денеска се собираат во Брисел, за да дискутираат за клучните проблеми во областа на трговијата...
Вести

Ѓукановиќ: Референдумот во Македонија, кој беше одбележан со масовен бојкот, ЕУ треба да го сфати како „сигнал за тревога“!

Резултатот од референдумот во Македонија, кој беше одбележан со масовен бојкот, ЕУ треба да го сфати како „сигнал за тревога“ за заканата...