драган тевдовски

Пронајдени се 33 резултати на тема „драган тевдовски“
Вести

Арсовски: Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019-та година дополнително ќе ги осиромаши граѓаните

Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република...
Вести

Арсовски: Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните

Буџетот кој криминогената власт го предлага за 2019 година е мегаломански, расипнички и дополнително ќе ги осиромаши граѓаните на Република...
Економија

Додека Заев и Тевдовски лицитираат со бројки за економскиот раст, Светска банка и ММФ нè треснаа од земја

Немаме никакви причини да се откажеме од проекциите затоа што имаме раст во второто полугодие и го очекуваме растот во третото полугодие....
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните од Тевдовски очекуваат одговори каде завршија стотиците милиони евра со кои ја задолжија Македонија во изминатата година

Граѓаните од Тевдовски очекуваат одговори каде завршија стотиците милиони евра со кои ја задолжија Република Македонија во изминатата...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: На Македонија и се случува економски геноцид, економска катастрофа во режија на Заев, Тевдовски и Анѓушев

Република Македонија на чело со СДСМ е пред економски колапс. Граѓаните живеат се потешко, а СДСМ им порачува на сиромашните дека повисоките...