Димитар Димовски

Пронајдени се 20 резултати на тема „Димитар Димовски“
Вести

Димовски: Нашата борба е за зачувување на националниот идентитет, јазикот и културата, од обезличувањето кое го прави СДСМ

Денеска 23.08.2018 година, делегација на ВМРО-ДПМНЕ предводена од членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Димитар Димовски, по повод 23-ти Август, денот...