27 април

Пронајдени се 6 резултати на тема „27 април“
Вести

Потресна порака од Игор Божиновски до својата сопруга Елена во затворот Шутка, мајка на 2 мали деца: Денот не е ден без тебе, недостасуваш, те чекаме

Денот не е ден без тебе! Недостасуваш! Неправдата ни ја зема радоста, со овие зборови започнува потресната порака на Игор Божиновски...
Вести

Францускиот амбасадор Тимоние: Притворањето пратеници без одземање на имунитетот е грешка, во Франција не можам ни да замислам такво нешто, тоа и таму би предизвикало најсилни реакции

Со дипломатскиот речник на францускиот амбасадор Кристијан Тимоние стигнаа првите подиректни критики за Владата на СДСМ и за судско...