Македонецот на „Ѕвездите на Гранд“ пееше за поранешната, а зад сцената го бодреше сегашната- Ова е новата девојката на Александар (ФОТО)

Познати

Откако Македонецот Александар Стевановски од Крива Паланка вчера повторно се појави во Ѕвездите на гранд со нова...