Ставрески и економскиот тим со резултати како никогаш досега: 150.000 нови работни места, повеќе од 50 странски инвестиции, 3% просечен раст на БДП, најниски даноци во Европа

Вести

Благодарение на работата на Ставрески и економскиот тим, Македонија е 4-та најниско задолжена земја во Европа...