Стојановски со благодарност до граѓаните: Добивањето на новиот мандат е потврда дека сме на вистинскиот пат да ја направиме општина Илинден уште поубаво место за живеење

Вести

-Знам дека довербата не се стекнува преку ноќ, таа е резултат на реализацијата на голем број капитални проекти...

Стојановски: Стратешките планови кои беа усогласени на централно и локално ниво доведоа до намалување на невработеноста и квалитетот на живеењето

Вести

Ова го истакна градоначалникот на општина Илинден Жика Стојановски, на денешната панел дискусијата „Единствени...