Средба која го расплака цел свет: 102 годишен дедо мислел дека сите му настрадале во холокаустот, а сега конечно го запозна внукот (ВИДЕО)

Занимливости

Еден Полјак стар 102 години долго време верувал дека целото негово семејство загинало во холокаустот во текот на...