Ѓорчев: СДСМ гo стопираше зголемувањето на платите и пензиите, доведоа до крах на институциите, тоа нема да се случува кога ќе дојде ВМРО-ДПМНЕ на власт

Вести

Модератор на трибината беше пратеникот од Владимир Ѓорчев, тој кажа дека она што во моментов се случува со сопирање...

Ѓорчев: Советниците на СДСМ низ општините ја поддржуваат Стратегијата за мигранти, спротивно на волјата на граѓаните и локалното население

Вести

-Мила Царовска досега даде една изјава, на 21 јули во Штио дека 100 процентно ги поддржуваат националната стратегија...

Интерпелација за министерката Царовска: Во стратегијата за мигранти, бегалци и странци на владата на Заев целосно се запоставени потребите на граѓаните на Македонија

Вести

-Причината за тоа се два документи, едниот е Стратегијата за мигранти, беглаци и странци 2017-2027, а вториот е Акциониот...