Владата го прикрива скандалот во „Санос“, молчат како е можно фирма со тројца вработени која не произведува автобуси да добива државни пари

Вести

Во последнава недела дена откриени се голем број скандали за проектот кој Заев помпезно го најави, а се откри дека...

Заев потврди дека е решен да удри по земјоделците: Нема субвенции ако нема поголемо производство од претходната година (ВИДЕО)

Вести

Предизборните ветувања на СДСМ во кои се тврдеше дека доаѓа животот за сите сега не важат. Со новиот начин на субвенционирање...

Рашковски готви терен да избрка од работа 70-тина луѓе, најголем дел припадници на бошњачката, ромската, српската, турската и влашката заедница

Вести

Имено, дознаваме дека во Владата се случувал вистински мобинг изминативе неколку месеци. Рашковски принудувал...