Груевски: Доказ за моја вмешаност во случајот „ТНТ“ е претпоставка на Цановски дека јас стојам зад рушење на градбата, за која самиот тој признава дека е дивоградба

Вести

-Фијат Цаноски и неговата компанија добива дозвола за градба да гради зграда. Има стандарди, зависно колкава е...