Помина 1 година од срамот: Следбениците на СДСМ и СОРОС дадоа полна поддршка за пучот во Турција, додека истата вечер цивилите во Турција масовно гинеа и крвареа

Вести

Истата вечер мегафоните на СДСМ и СОРОС дадоа силна поддршка на пучот и на тие кои што пукаа во илјадници цивили,...