Тетово: Депонијата повторно гори и граѓаните се гушат во канцероген чад поради отпадот, а не поради затворениот Југохром- никаде ги нема Заев и Теута

Вести

Граѓаните кои живеат во близина велат дека бавно се одвива процесот на дислоцирање. Служби од комуналното претпријатие...

По само еден месец повторно поплава во Тетово: Поплавени ниви, затрупан дел од магистралниот пат Тетово – Јажинце, оштетена водоводната мрежа

Вести

Патот Тетово – Јажинце моментално се расчистува од градежна механизација, по него се обраќаат возила, но со прекини. Во...