Каракамишева: СЈО треба да ја сомеле и уништи ВМРО-ДПМНЕ, за Заев да има отворен простор за спроведување на неговите антимакедонски политики

Вести

-Република Македонија стана заложник на една политичка елита која што преку разни малверзациски начини, на разни...

Каракамишева-Јовановска: Заев и неговата влада подготвуваат правна „бомба“ со која ќе воведат двојазичност на цела територија на државата

Вести

Под флоскулата заокружување на легислативниот дел од Охридскиот рамковен договор, според Каракмишева- Јовановска,...

Каракамишева: Сценариото и политичката криза во Македонија е со една единствена цел, да се смени името, идентитетот и да се прифатат договори во интерес на соседите

Вести

-Целото сценарио му е јасно и на дете од градинка, но она што како професор по уставно право сакам да прашам зошто...

Каракамишева-Јовановска: Дрското поставување 2 албански знамиња во Собранието од пратеникот Џафери е доказ дека или не ги познава законите во РМ, или свесно провоцира

Вести

-Дрското поставување две албански знамиња во кабинетот на претседателот на Собранието на РМ од страна на пратеникот...