Распад на СДСМ Струмица: Кадровска војна меѓу советниците на СДСМ, обвинувања за бизниси, алчност, лакомост, егоизам, мизерен карактер и препорака за дијазепами

Вести

-Еднаш неправедно матичната партија СДСМ го разреши од директор на тогашниот Медицински центар во Струмица, во...