Груевски: ВМРО била и ќе биде заштитник на државните и национални интереси на македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија

Вести

-СДСМ немаат програма. Ние покажавме како се работи со програма, да се осмисли, да се дебатира, да се прашаат луѓето,...