Средба Груевски- Хелбах- Алтхаузер: Со нарушувањето на принципот од ДУИ, сега мнозинството на Македонците треба да бидат опозиција во својата држава

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. На средбата се разговараше за повеќе актуелни...