СДСМ традиционално против помагање на граѓаните: И во 2011-та година барале да не се субвенционира чистењето на одводните канали во Гази Баба

Вести

На СДСМ и во 2011 исто како и во 2016 му пречи што општината ја презема оваа одговорна обврска и им го олеснува животот...

Нов блам: Советниците на СДСМ кои гласаа против чистење на одводните канали во Гази Баба повторно лажат пред очите на јавноста (ВИДЕО)

Вести

Во обид да го „испере образот“ на СДСМ од срамот за кој јавноста беше запознаена пред неколку дена, денес прес-конференција...