soobrakajka

“Останав без најмилото и најмалото, останав без поткрепа за живот“ – Потресна исповед од родител чие дете загина на улиците во Скопје

Хроника

За Скопје инфо таткото на малата Ема успеа да прговори за трагедијата која го снајде неговото семејство. „На радиостаница...