Груевски: Тие не знаат како да ја водат економијата и општините, тие нудат празни зборови, ние работа, тие уништуваат ние градиме- Затоа што ние сме ВМРО

Вести

-Потоа ви ја најавивме новата ера и сите проекти кои ги предвидуваме и планираме во иднина во Македонија. Слушнавте...

Алфа интервју со градоначалникот на Скопје Коце Трајановски: Пријатно сум изненаден од интересот и посетеноста на „Супер Скопје“

Скопје

Колку улици и булевари се изградија во главниот град во изминатите 8 години? Кој е најголемиот успех а кој најголемиот...