Александрова: СЈО и СДС вршат притисоци незаконските снимени и монтирани разговори да бидат прифатени како доказ во политичкиот мотивиран прогон

Политика

-Зоран Заев изврши низа криминални дела за кои согласно Устав и закон треба да одговара. Заев беше спасен од одговорност...

Стојаноска: Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво, СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

Политика

-СЈО има за цел целосно да ја дефокусира јавноста од негативната политика на СДС и да создаде негативна слика кај...

Илиоски: Апелација подлегна на политичките притисоци од СДС и СЈО- судската одлука е само гола политика, изоставајќи ги правните аргументи

Вести

-Судот не ја исполни законската обврска дека судиите треба да одлучуваат врз основ на Уставот и законот Република...