Димков: Ветуваа професионалци, ставаат партиски војници-новиот државен секретар во Министерството за здравство е претседател на општинската организација на СДСМ во Штип

Вести

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Трајчо Димков. Деновиве сведоци сме на именувањето...