Исповед на најубавата спортистка: На Олимписките игри сите размислуваат само на секс, јас и другарките ги потрошивме сите кондоми! (ФОТО)

Познати

Убавата Франко за време на олимписките игри во Пекинг се стекна со светска слава и го доби епитетот најубава спортистка. Иако...