гласови6540

Голема лага на СДСМ за иселувањето од Македонија: Ако се иселиле 600 илјади граѓани поради “режим“, тогаш зошто СДСМ освои помалку од 2.000 гласа од дијаспората и се бореше да се одземе правото на глас?

Вести

Подолг период наназад, СДСМ и нејзините медиумски мегафони постојано манипулираат со лаги и нереални бројки поврзани...

Pratenici-SDSM-Zaev

СДСМ со обид за Пуч во Собрание: Сака да избере спикер кој ја нема отфрлено и осудено Тиранската платформа- спротивно од барањата на граѓаните

Вести

Собранието на конститутивната седница расправа за избор на Комисијата за прашања на изборите и именувања, но...

640scbt

СЦБТ: СДСМ и СОРОС по секоја цена се обидуваат да го нарушат успешното работење на еден од најголемите и најдобри спортски центри на Балканот

Вести

Во продолжение следува интегрален текст од реакцијата на СЦБТ. СДСМ по секоја цена сака да оцрни нечиј личен углед...