vashington

Затворена зградата на Когресот во Вашингтон: Напаѓач со автомобил тргна кон полициско возило, одекнуваше пукање кај Капитол хил (ФОТО+ВИДЕО)

Вести

Повеќе полициски возила се наоѓаа во тој момент кај Ботаничката градина, кај јужниот дел на Капитол. Според наводите...