Насер Селмани од ЗНМ до Заев и Роберт Поповски: Владата сака да воведе цензура во медиумите забранета со Уставот и да биде главен и одговорен уредник

Вести

Министерството за информатичко општество и администрација денеска во Скопје организираше дебата за Нацрт-законот...