Охриѓани на референдум околу прашањето за населување на мигранти: СДСМ од туристички центар, сакаат Охрид да го претворат во бегалски камп

Вести

Илија Арнаудоски, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Охрид кажа дека денеска советниците од СДСМ биле против одржување...