ЕДНА ГОДИНА ПО ПОПЛАВИТЕ: Заборавивме на калта и повторно газиме по асфалт благодарение на претходната влада, Град Скопје и општина Гази Баба (ВИДЕО)

Вести

-Изградбата на улиците во Стајковци 95 проценти е завршена, а населението е задоволно. Останаа само уште неколку...

По само еден месец повторно поплава во Тетово: Поплавени ниви, затрупан дел од магистралниот пат Тетово – Јажинце, оштетена водоводната мрежа

Вести

Патот Тетово – Јажинце моментално се расчистува од градежна механизација, по него се обраќаат возила, но со прекини. Во...