sud tetovo

Детали за пријавата за поставен експлозив во тетовскиот суд – „На 13 април ќе се бомбардира Судот во Тетово, големa количинa експлозија има внатре“

Хроника

Го подигнала, отворила и во него се наоѓал лист хартија на кој рачно, со кирилично писмо, било напишано: „На 13 април...