ФОТО: Двегодишно девојче лежело во превртен автомобил до својот мртов татко- Овој полицаец направил нешто што никој не може да го заборави

Вести

Во 2015-та година Стефани и нејзиниот сопруг Карлос заедно со нивните четири деца учествувале во сообраќајна несреќа...