„Инфомакс“: ДЕБАКЛ НА СДС ВО ГОРНО НЕРЕЗИ- Триото Стефан Богоев, Петре Шилегов и Мухамед Зекири непријатно изненадени од граѓаните на Нерези!

Вести

Не можејки да се помират кандидатите за градоначалници на Скопје, Шилегов и на Карпош, Богоев што Стевче Јакимовски...