Стојановски со благодарност до граѓаните: Добивањето на новиот мандат е потврда дека сме на вистинскиот пат да ја направиме општина Илинден уште поубаво место за живеење

Вести

-Знам дека довербата не се стекнува преку ноќ, таа е резултат на реализацијата на голем број капитални проекти...