Трајановски: Работам посветено да ги подобрам условите за живеење на граѓаните, реализираните проекти се потврда за тоа

Вести

Тој истакна дека граѓаните гласаат за проверени и докажани кандидати и не ризикуваат со кандидати кои водат политика. Трајановски...

Груевски на средба со жителите од Црешево: 80 проценти од улиците се асфалтирани, идната недела почнува процедурата за изградба на целосна канализација

Вести

Градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски информираше дека во следниот период локалната самоуправа...

ЕДНА ГОДИНА ПО ПОПЛАВИТЕ: Заборавивме на калта и повторно газиме по асфалт благодарение на претходната влада, Град Скопје и општина Гази Баба (ВИДЕО)

Вести

-Изградбата на улиците во Стајковци 95 проценти е завршена, а населението е задоволно. Останаа само уште неколку...

Општина Гази Баба: Советниците од советничката група на СДСМ, наместо да помогнат во реализацијата на проектите на општината, прават опструкција

Скопје

Жителите од овие две улици прво побараа  да се реализира проектот за атмосферската канализација, а потоа да се...