Јанев: Изградбата на автопатот Кичево – Охрид мора да продолжи, негативниот пристап на СДСМ кон капиталните проекти започнати во време на ВМРО-ДПМНЕ не се во полза на никого

Вести

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Јанев Капитален проект кој претставува комплетно...