Гледам дека ви недостасувам: Гоковиќ во негов стил им одговори на организаторите кои го пронајдоа неговиот брат близнак (ФОТО)

Останати спортови

Организаторите на Мастерот откако го пронајдоа двојникот на Ноле сакаа да се пошегуваат со него и на твитер објавија...