ttt

Започна мега проектот за набавка на медицинска опрема, МЗ го распиша тендерот за набавка на над 1200 апарати за тетовската болница

Вести

Циклусот почнува со тендерот за набавка на нова медицинска опрема за Клиничката болница во Тетово, кој го објави Министерството...

nikola-todorov-izjava

Тодоров: Апелирам да ја оставиме Комисијата без притисоци законски да си ја заврши работата за евалуацијата на тендерот за новиот Клинички центар

Вести

-Очекувам да се направи клучниот чекор во македонското здравство, а тоа е да се отпочне со изградба на новиот Клинички...

gradska4

Реконструкцијата на болниците во полн ек-Стара Градска болница дел од најголемиот инвестициски циклус од 74,6 милиони евра во здравството

Вести

-Оваа инвестиција е во вредност од 2 милиони евра и претставува дел од големиот инвестициски циклус за реконструкција...