Груевски: Се рестартира уште еден капацитет упропастен во периодот на болната транзиција- Нови 1.000 вработувања во германската компанија која денес почнува со работа

Вести

Во продолжение следува интегрален текст од статусот на Груевски. -Нови 1.000 работни места ќе бидат отворени со...

Груевски: Започнува со работа ПЕТ центарот кој е единствен од ваков тип во регионот за откривање на рана фаза на малигни заболувања кај пациентите

Вести

– Од денеска ПЕТ центарот и официјално почна со работа со пациенти, од денеска пациентите можат да доаѓаат и...

Груевски: Нема да се повлечам од лидерската позиција- СДСМ имаат страв од ова раководство, затоа што знаат дека ќе ги губат наредните избори како што ги изгубија и сите досега

Вести

Тој посочи дека во последно време ова прашање го отвораат многу опоненски партии и медиуми блиски до нив очигледно,...

Груевски на Фејсбук: Денеска промоција на 31 наслов од втората фаза на надградбата на проектот „Превод на стручни и научни книги и учебници“

Вести

Фејсбук статус на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски Денес се промовираат 31 наслов од втората фаза која предвидува...