Заеви го товарат бродот, за два месеци од доаѓањето на власт фирма од нивниот клан добила лиценца за увоз на нафта и нафтени деривати

Вести

Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија, донесе одлука за издавање лиценца за вршење енергетска...