ministerstvo za kultura

МК: Алаѓозовски нема право, ни легитимитет како претседател на Комисијата за култура на СДСМ да бара поништување на резултатите по конкурс на една државна институција

Култура

Преку својата партиска функција, се додава во реакцијата, Роберт Алаѓозовски врши груб притисок и мешање во работењето...

ministerstvo za kultura

Министерство за култура: Единствените споменици што СДСМ ги остави зад себе се над 600 затворени фабрики и над 200 илјади луѓе без работа

Вести

-Покрај веќе прочитаното сценарио кое подразбира изнесување на лажни и прозволни податоци кои како и обично, немаат...